Videointerfoane

Filtre
 • Producator
  0
  0
  0
  0
 • Disponibilitate
  0
  0
  0
  0
Afisare: Lista / Grila
Afiseaza:
Ordine:
DOZA SELECTIE VIDEO 2 INTRARI SEMNAL VIDEO ELECTRA
88 RON
Doza selectie VIDEO Electra VSB.2DN.ROW. 2 intrari semnal video. Montaj ..
Unitate poarta pentru Interfon video PNI DF-926
231 RON
Unitate exterioara pentru interfonul cu fir PNI-DF-926Garantie: 24 luni ..
295 RON 239 RON
Functii multiple :alimentarea instalatieicomanda securizata a yaleicomanda fu..
Monitor color apartament VPS-M8A383C, pentru interfon VPS-M8A363
249 RON
Monitor color dedicat unitatii de interfon VPS-M8A363Garantie: 12 luni ..
VIDEOINTERFON COLOR DE EXTERIOR COMMAX DRC-4CGN2
344 RON
VIDEOINTERFON COLOR DE EXTERIOR COMMAX DRC-4CGN2 Post videointerfon de ext..
VIDEOINTERFON DE EXTERIOR COMMAX DRC-4CP
347 RON
Videointerfon Commax DRC-4CP de exterior cu design ingust, fiind util pentru ..
VIDEOINTERFON DE EXTERIOR COMMAX DRC-40K
354 RON
VIDEOINTERFON DE EXTERIOR COMMAX DRC-40KCamera videointerfon color Commax DRC-40..
Monitor pentru interfon video PNI DF-926
371 RON
Monitorul pentru video interfonul PNI DF-926, de 226 x 165 x 36mm, are un ecran ..
TERMINAL VIDEO SMART DISPLAY 3.5'' TFT-LCD ELECTRA
372 RON
Terminal video smart, suprafata GLASS 3 mm si carcasa plastic, FULL-DUPLEX..
TERMINAL VIDEO CU DISPLAY 3,5” TFT-LCD
386 RON
TERMINAL VIDEO CU DISPLAY 3,5” TFT-LCD Terminal VIDEO, display TFT-LCD 3,5”..
Videointerfon IP Hikvision
419 RON
Post exterior videointerfon Hikvision DS-KV8102-VP TCP/IP. Se poate alimenta PO..
KIT videointerfon Hikvision DS-KIS202
424 RON
Kit videointerfonie analogica 4 fire     Post exterior aluminiu ..
VIDEOINTERFON DE EXTERIOR COMMAX DRC-4CD
425 RON
VIDEOINTERFON DE EXTERIOR COMMAX DRC-4CDPanou de acces antivandal Commax DRC-4CD..
PANOU EXTERIOR PENTRU BLOCURI MAX 255 APARTAMENTE P4S.A91I
433 RON
PANOU EXTERIO PENTRU BLOCURI MAX 255 APARTAMENTE P4S.A91I Panou ext..
Interfon video cu 1 monitor model SilverCloud House 715 cu ecran LCD de 7 inch
438 RON
Monitorizare audio si videoInterfonul SILVERCLOUD House 715 are un monit..
VIDEOINTERFON DE INTERIOR COMMAX APV-4PM
485 RON
Videointerfon de interior Commax APV-4PM cu ecran CRT alb/negru de 4 i..
Kit Video interfon color PNI DF-926
488 RON
Interfon video color cu ecran LCD de 7 inch. Post exterior metalic cu leduri inf..
Interfon video cu IP PNI House 900 wireless P2P card si vizualizare pe Smartphone cu Android sau IOS
495 RON
Interfon video cu IP wireless P2P card si vizualizare pe SmartphoneVizionare..
Kit Interfon video SilverCloud House 715 cu ecran LCD de 7 inch si Yala electromagnetica SilverCloud YL500
495 RON
Kit Interfon video SilverCloud House 715 cu ecran LCD de 7 inch si Yala electrom..
Kit videointerfon RL-10MID cu cititor ID incorporat
527 RON
Pentru a spori siguranta in casa dumneavoastra va recomandam pe langa sistemele ..
Post exterior videointerfon IP Hikvision DS-KV8102-IM rezolutie 720P
559 RON
HIKVISION DS-KV8102-IM este un post de interfon pentru exterior de aluminiu cu o..
VIDEOINTERFON DE EXTERIOR COMMAX DRC-4CH
574 RON
VIDEOINTERFON DE EXTERIOR COMMAX DRC-4CHCamera videointerfon cu IR Commax DRC-4C..
Post exterior videointerfon IP Hikvision DS-KV8202-IM, rezolutie 1 Mp
579 RON
HIKVISION DS-KV8102-IM este un post de interfon pentru exterior de aluminiu cu o..
VIDEOINTERFON DE INTERIOR COMMAX CDV-43N
585 RON
VIDEOINTERFON DE INTERIOR COMMAX CDV-43N Videointerfon de interior Commax CDV-43..

   

Securitatea nu este o chestiune de neglijat. Tehnologia este un mare ajutor în ceea ce priveste securitatea, deoarece permite oamenilor sa ramâna în conditii de siguranta în casele si birourile lor. În timp ce securitatea este o cerinta oriunde în lume, este foarte recomandat sa se faca acest lucru pentru a proteja oamenii si bunurile proprietatii. Când vine vorba de tehnologii de securitate, piata nu duce lipsa de ele. De la camerele CCTV la cele mai bune sisteme de videointerfonie, aceste echipamente pot îmbunatati cu adevarat siguranta personala sau a afacerii utilizatorului. Mai mult, acestea pot elimina orice amenintare potentiala înainte de a se intampla. Exista tehnologii de securitate, care sunt conectate direct la sectiile de politie si statii de pompieri, ceea ce înseamna ca declansarea le-ar aduce fortele mentionate anterior la domiciliu sau la birou fara întârziere.

Un videointerfon va ajuta sa mentineti securitatea în mod corespunzator atât acasa, cât si în birou. Cu rata de spargeri în crestere în fiecare zi, într-adevar se dovedeste a fi avantajos sa se stie cine este în picioare pe cealalta parte a usii, chiar înainte de deschiderea acesteia. Vederea pe timp de noapte pentru un sistem videointerfon este, de asemenea, o necesitate si, prin urmare, este o functie care nu trebuie sa lipseasca la un echipament performant.

În scopul de a preveni anumite infractiuni, aceste instrumente avansate sunt perfecte în acest sens. Sistemele de videointerfonie au camere video instalate la intrarea in incinta si includ, de asemenea, un difuzor intern. Aceste unitati sunt disponibile într-o gama larga de optiuni,in functie de montaj: videointerfoane cu fir si videointerfoane cu cablu. Acestea din urma sunt cel mai sigur sistem de montaj unde erorile sunt aproape neglijabile. Videointerfon-ul fara fir sau wirless se poate utiliza acolo unde constructia cladirii permite functionarea fara erori (pereti subtiri de beton sau zidarie, pereti din gips-carton, etc.).

Aceste sisteme sunt destul de usor de instalat si se poate face fara nici un ajutor profesionist. Sistemul cuprinde un dispozitiv exterior, care este în principal o camera video legat de restul sistemului. Exista, de asemenea, un dispozitiv suplimentar care contine unul sau mai multe dispozitive multiple de interior, care afiseaza feed-uri de la aparat de fotografiat în aer liber.

Videointerfonul (cunoscut sub numele de interfon video) este un sistem stand-alone de interfonie utilizat pentru a gestiona apelurile efectuate la intrarea într-o cladire (complex rezidential, locuinta rezidentiala, la locul de munca, etc.), cu acces controlat de comunicatii audiovizuale între interior si exterior. Caracteristica principala a unui videointerfon este ca permite persoanei în interior identificarea vizitatorului si, daca doresc, sa se angajeze într-o conversatie si / sau pentru a deschide usa pentru a permite accesul vizitatorului.

Un videointerfon este format din doua elemente exterioare si una interioara: un panou si o yala electromagnetica la exterior si un monitor de interior. Panoul de exterior este instalat lânga usa de la intrare sau poarta de acces si încorporeaza elemente diferite gata pentru a fi utilizate în orice conditii climatice: una sau mai multe butoane pentru a efectua apelul (de obicei, una pentru fiecare acasa sau un apartament), o camera de micro adaptata pentru viziune pe timp de noapte, un microfon pentru a capta sunet si un difuzor pentru a reproduce vocea utilizatorului din interior. Panoul de exterior al unui videointerfon poate sa includa butoane pentru a apela casele sau birourile si o camera video pentru a surprinde imagini din strada. Monitorul de interior permite ocupantului sa vada cine a sunat, sa vorbeasca cu vizitatorul si deschide usa. Instalat în interior, monitorul este format dintr-un ecran care arata imaginea persoanei, un microfon, casca pentru conversatie si un buton pentru a declansa yala electromagnetica de blocare a usii. Comunicarea este configurata full duplex. Deblocarea electrica a usii este un dispozitiv instalat si actionat din interiorul cladirii.

Tipuri de videointerfoane
Exista mai multe variante de videointerfoane, cu panouri exterioare cu un singur buton pentru un apartament, sau mai multe butoane ce deservesc mai multe apartamente. Exista si videointerfon cu o tastatura numerica: în acest caz, acestea sunt concepute pentru proiecte rezidentiale mari, blocuri de locuinte sau de afaceri. Unele monitoare de intrare au un difuzor similar cu un receptor de telefon, în timp ce altele sunt "hands-free". Alte exemple sunt monitoare cu memorii care stocheaza o imagine de fiecare data când cineva face apel la videointerfon.

Când un vizitator apasa unul dintre butoanele panoului exterior, camera video încorporata este conectata, iar imaginea capturata apare pe ecranul monitorului. Conexiune are loc automat fara a fi nevoie pentru a activa echipamentul, care este unul dintre elementele esen?iale ale unui videointerfon. Din acest punct, persoana din interiorul cladirii poate deschide usa în cazul în care doreste sau poate începe o conversatie. De asemenea, echipamentul deconecteaza automat dupa expirarea perioadei de timp setata. Sistemul de monitorizare video (videointerfon) în ansamblu, functioneaza pe energie de joasa tensiune (curenti slabi) la 12 V.

Functii suplimentare:
Multe videointerfoane aflate în prezent pe piata sunt capabile sa accepte extensii, ceea ce transforma monitorul într-un mic centru de control automat. De aici, utilizatorul poate vizualiza una sau mai multe camere suplimentare instalate la alte puncte de acces, declanseaza întrerupatoare de lumina sau poate deschide o a doua usa, etc.

Sisteme videointerfonie cu control acces:
Videointerfoanele de exterior sunt de obicei gasite integrate cu diferite sisteme de control al accesului. Acest lucru înseamna ca elementele sunt instalate în acelasi panou exterior pentru a permite anumitor utilizatori autorizati anterior, pentru a avea acces in interiorul sediilor. Cele mai frecvente mijloace sunt cititoare de cartele de proximitate, cititoare de amprente, o tastatura pentru numere secrete sau chiar Bluetooth declansate de telefonul mobil.

Sistemele de acces controlat cu Videointerfoane propuse de noi reprezinta o selectie cu cel mai bun raport calitate/pret. Pentru oferta completa va rugam sa accesati fiecare categorie in parte.

Oferim montaj in Bucuresti.