Sonoff Basic WiFi Wireless Switch

  • Sonoff Basic WiFi Wireless Switch
  • Pret:  47,00 RON
  • TVA inclus


  • Oferta Speciala: Cumpara 5buc. la 43,00 RON/buc.
  • Oferta Speciala: Cumpara 10buc. la 39,00 RON/buc.

Remote ON / OFF-Porniți / opriți dispozitivele electrice de oriunde
Suport pentru aplicații - aplicație mobilă gratuită iOS și Android eWeLink
Starea sincronizării - starea dispozitivului în timp real furnizată aplicației
Sincronizare-Setarea cronometrelor planificate / inversate / ciclului pentru a porni / opri la ora specificată
Controlul partajării - Controlați-vă casa inteligentă împreună cu familia
Scene - Activați / dezactivați o bandă de dispozitive cu un singur robinet
Scena inteligentă - activată / dezactivată de temperatură, zgomote sau alte condiții de mediu de la senzor
Compatibilitate - funcționează perfect cu Amazon Alexa, Asistent Google, IFTTT, Google Nest

Prezentare generală

Tehnica de acasă este "Internetul obiectelor". Pur și simplu înseamnă modul în care toate dispozitivele sau aparatele sunt conectate în rețea pentru a le oferi utilizatorilor un control complet asupra echipamentului lor de acasă.
Sonoff Basic este un switch smart WiFi accesibil, care oferă utilizatorilor un control inteligent al locuinței.
Acesta este un comutator de la distanță care poate fi conectat la o gamă largă de aparate. Comutatorul electric Soniff Basic WiFi transmite date către o platformă cloud prin Router-ul WiFi, care permite utilizatorilor să controleze de la distanță toate aparatele conectate, prin intermediul aplicației mobile eWeLink. Serverul este serverul global Amazon AWS.
Comutatorul controlat Wioff de la Sonoff face inteligente toate aparatele de uz casnic. Atât timp cât telefonul mobil are rețea (2G / 3G / 4G / WiFi), utilizatorii pot controla de la distanță dispozitivele prin oprirea lor de oriunde în orice moment.
O altă caracteristică disponibilă este setarea cronometrelor pentru aparate, care pot include cronometre numărătoare inversă / programare / cronometru și pot astfel ajuta utilizatorii să mențină o viață ușoară.
Aplicația mobilă eWeLink permite utilizatorilor să controleze cu ușurință aparatele. Versiunea iOS a aplicației poate fi descărcată în App Store în timp ce versiunea Android din Google Play.
Notă: Sonoff Basic NU are modul de recepție RF de 433 MHz.
Dacă doriți funcția RF, vă rugăm să cumpărați Sonoff RF.

Caracteristici:

Putere: <= 0,5 W
Rata de tensiune: 100-260VPower
Adaptor: fără adaptor de alimentare
Mod de control: APP mobil
Mod de transmisie: comunicație Wi-Fi
Distanta de control: infinit
Linii controlate: 1
Putere: 7A / 1500W
Platformă: Android, iOS
Temperatura de lucru: 0-55 grade

Pentru a instala Sonoff:
1. Opriți sursa de energie electrică
2. Deschideți cele două carcase galbene la ambele capete
3. Conectați cele două cabluri sursă de energie electrică (Live și Neutru) la cele două porturi cu marcajul "IN", un cablu pentru un port și nu există nici o limitare pentru portul care se conectează.
4. Conectați cele două cabluri ale aparatului (Live și Neutru) la cele două porturi cu marcajul "OUT", un cablu pentru un port și nu există nici o limitare pentru portul care se conectează
5. Acoperiți carcasa și înșurubați ferm.
 
FAQ:

1. Aparatul meu sa adăugat cu succes, dar rămâne "Offline".
Răspunsuri: Dispozitivul nou adăugat necesită 1-2 minute pentru a vă conecta la router și la Internet. În cazul în care rămâne offline pentru o perioadă lungă de timp, vă rugăm să judeca problema prin starea led-verde:
1.1. Ledul verde clipește rapid o dată și se repetă, ceea ce înseamnă că dispozitivul nu a reușit să se conecteze la router. Motivul poate fi că ați introdus parola WiFi greșită sau dispozitivul dvs. este prea departe
departe de router, ceea ce duce la un semnal slab WiFi. Dispozitivul nu poate fi adăugat la router-ul Wi-Fi 5G, dar numai 2.4G-wifi este OK. În cele din urmă, asigurați-vă că routerul este deschis pentru MAC.
1.2. Ledul verde clipește încet o dată și se repetă, ceea ce înseamnă că dispozitivul sa conectat la router și server, dar nu a reușit să fie adăugat pe lista de dispozitive. Apoi alimentați dispozitivul din nou,
dacă încă nu funcționează, adăugați din nou dispozitivul.
1.3. Ledul verde clipește rapid de două ori și se repetă, aceasta înseamnă că dispozitivul sa conectat la router, dar nu a reușit să se conecteze la server. Apoi, vă rugăm să confirmați că routerul dvs. WiFi funcționează în mod normal.
2. De ce APP nu poate găsi dispozitivul în stare de asociere?
Răspunsuri: Asta din cauza memoriei cache a telefonului. Închideți telefonul WLAN al telefonului, apoi îl deschideți după un minut. În același timp, vă rugăm să opriți dispozitivul dacă puteți, apoi porniți-l pentru a încerca din nou.
3. WiFi-ul meu a expirat, pot conecta dispozitivele la LAN? Poate telefonul meu să fie conectat direct la hotspot-ul dispozitivului?
Răspunsuri: Suportul Sonoff Basic și Sonoff RF vor fi controlate de LAN.

Spune-ţi parerea!

Detii sau ai utilizat produsul? Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o impresie.