Sistem alarma PNI 2700A

  • Pret:  249,00 RON
  • TVA inclus


Sistem de alarma pentru case/apartamente/birouri de dimensiuni mici, cu apelare prin linia telefonica fixa.

Sistemul de alarma va ofera: montaj cu rapiditate, usurinta si confort cu un minim de deranj al casei datorita comunicatiei fara fir/wireless intre unitate si senzorii de miscare/magnetici. Puteti folosi pana la 99 de senzori.

Sistemul este prevazut cu o sirena de alarmare foarte puternica (110 dB) care se aude la distante foarte mari si poate preveni sau stopa orice tentativa de efractie asupra incintei protejate.

Beneficiati de un confort sporit la armarea si dezarmarea sistemului datorita celor 2 telecomenzi din pachet care sunt prevazute cu aceaste functii. Distanta de lucru este suficient de mare, pana la 100 m in camp deschis. Sistemul de alarma permite adaugarea de telecomenzi suplimentare.

Sistemul de alarma este prevazut cu modem pentru linie telefonica fixa, care poate apela pana la 6 numere in caz de urgenta si/sau detectarea unei tentative de efractie. De asemenea, centrala este dotata cu protocol Contact ID, care va perminte atat contactarea automata a unui dispecerat privat de paza cat si protectie in caz de urgenta (efractie, tentativa de spargere, patrundere in perimetrul protejat).

Asemeni unui sistem profesional acest sistem va permite o armare inteligenta perimetrala a alarmei. Astfel alarma va permite miscarea in interiorul perimetrului si detecteaza, anunta doar tentative de iesire sau patrundere in interiorul spatiului protejat.

Sistemul este prevazut cu 7 tipuri de zone de efractie, care pot fi alocate tuturor senzorilor de detectie ( miscare / magnetic): standard, inteligenta, de urgenta, multi-dispozitiv, cu intarziere, cu repetitie. Toate aceste zone va permit o definire clara a functiei fiecarui senzor si a modului de functionare.

Puteti folosi orice dispozitiv telefonic pentru a apela numarul de telefon al liniei conectate la centrala de alarma. Puteti sa porniti/opriti alarma sonora, sa armati/dezarmati sistemul sau sa monitorizati audio. Orice distrugere a liniei telefonice duce la activarea alarmei pentru a preveni ca cineva sa intre in interior.

Caracteristici:
- 99 zone de alarma pot fi disponibile pe ecran
- panou cu ecran iluminat si tastatura
- functia de memorare
- curent in standby: 20mA
- curent alarma: <50mA
- conditii de lucru: -10 50C
- umiditate relativa: <90%
- presiune atmosferica: 86-106 kPa
- metode de receptie pentru alarma: transmisie wireless, distanta radio de transmisie> 100
- mesaj vocal: 12 secunde
- nivel de zgomot: >110dB

Pachetul contine:
1 x Panou de control
2 x Telecomenzi
1 x Senzor de miscare PIR
1 x Senzor magnetic pentru deschidere
1 x Sirena
1 x Incarcator 220V
1 x Manual de utilizare

Garantie: 12 luni

Spune-ţi parerea!

Logheaza-te pentru a putea adauga comentariu !