Returnarea produselor

Cumparatorul persoana fizica poate renunta la produsele achizitionate din magazinul online, în termen de 14 zile de la receptionarea lor, conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: “Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului." Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului în termenul specificat, în ambalajul original complet, cu toate accesoriile si/sau consumabilele aferente, impreuna cu o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de uzura sau de consum si vor fi verificate în service pentru a determina integritatea acestora. Nu vor fi acceptate produse care prezinta seriile sterse complet sau partial, urmele unor socuri electrice. In caz contrar, Vânzatorul isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de aducere a produselor la starea de vandabilitate. Rambursarea (integrala sau partiala) a valorii produsului, cu retinerea integrala a costurilor aferente transportului marfii si cheltuielilor de ramburs, se va face in termen de maxim 14 zile din momentul primirii de catre Vânzator a notificarii Cumparatorului de denuntare unilaterala a contractului.

In cazul defectarii produsului, va rugam sa ne contactati mai intai telefonic sau prin email, specificand defectiunea semnalata. Dupa ce se va stabili cu consultantul tehnic daca defectiunea este intr-adevar reala, se va trimite produsul pe adresa centrului de service: str. Baba Novac 17,complex Baba Novac,sector 3 Bucuresti.

Eventualele probleme legate de compatibilitatea dintre produsele achizitionate din magazinul nostru si alte produse pe care Cumparatorul le detine sau urmeaza sa le achizitioneze nu fac obiectul responsabilitatii Vânzatorului.

Eventualele lipsuri/deteriorari ale produsului trebuie comunicate in scris catre firma noastra in termen de 24 de ore de la primirea coletului, in caz contrar se considera ca acestea nu au existat.

Renuntarea la cumparare nu poate fi invocata în cazul produselor cumparate direct de la sediul Vânzatorului, deoarece produsele pot fi vizualizate, verificate, probate si acceptate personal. Aceste produse sunt considerate corespunzatoare scopului si nevoilor Cumparatorului si nu pot fi considerate ca achizitionate prin comert la distanta.


Vânzatorul
are dreptul sa solicite daune interese Cumparatorului, în conditiile legislatiei aplicabile, atunci când considera ca actiunile Cumparatorului au fost cu rea intentie.

Va rugam nu trimiteti colete cu plata ramburs sau cu taxe de achitat catre firma noastra, intrucat acestea nu vor fi ridicate.


IMPORTANT:
 Politica de returnare a produselor in termen de 14 zile se aplica numai pentru comenzile livrate catre persoane fizice. Pentru persoane juridice sau produse achizitionate direct din magazin oferim un termen de returnare de 2 zile.