Returnare produse

Cumparatorul persoana fizica poate renunta la produsele achizitionate din magazinul online, în termen de 14 zile de la receptionarea lor, conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate la distanta: “Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului." Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului în termenul specificat, în ambalajul original complet, cu toate accesoriile si/sau consumabilele aferente, impreuna cu o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de uzura sau de consum si vor fi verificate în service pentru a determina integritatea acestora. Nu vor fi acceptate produse care prezinta seriile sterse complet sau partial, urmele unor socuri electrice. In caz contrar, Vânzatorul isi rezerva dreptul de a percepe o taxa de aducere a produselor la starea de vandabilitate. Rambursarea (integrala sau partiala) a valorii produsului, se va face in termen de maxim 14 zile din momentul primirii de catre Vânzator a notificarii Cumparatorului de denuntare unilaterala a contractului.


Pentru exercitarea dreptului de retragere, consumatorul trebuie sa informeze Comod.ro cu privire la decizia de retragere din contract folosind formularul de returnare sau pe email.

In termen de 48 ore lucratoare de la transmiterea notificarii, cumparatorul va primi pe e-mail numar de retur (RMA) si detalii cu privire la procedura de retur.


IMPORTANT:
 Politica de returnare a produselor in termen de 14 zile se aplica numai pentru comenzile livrate catre persoane fizice. Pentru persoane juridice sau produse achizitionate direct din magazin oferim un termen de returnare de 2 zile.