Despre Noi

Oferim sisteme de supraveghere video en gros si en detail: sisteme video de interior, exterior si IP, echipamente de înregistrare digitala DVR, NVR, accesorii sisteme de supraveghere etc, toate la cele mai avantjoase preturi.

Va puteti customiza propriile sisteme de supraveghere complete, care vor include camere de supraveghere, sisteme DVR / NVR, hard disc si conectica aferenta la preturi imbatabile. Oferim consultanta gratuita telefonica în vederea configurarii sistemului.

Complexitatea si configuratia sistemului de supraveghere depinde de suprafata de monitorizat. Astfel, acestea pot fi dotate cu facilitati de comanda de la distanta sau cu senzori de prezenta sau miscare.

Mai mult, aceleasi sisteme de supraveghere video pot fi conectate si la un sistem de alarmare directa (prin linie telefonica fixa, GSM sau SMS) conectat la Politie, la o firma de paza sau la numarul personal de mobil.

Odata cu scaderea preturilor la camere de supraveghere din ultimii ani, supravegherea spatiilor de interes a devenit accesibila atât persoanelor fizice (supraveghere locuinte personale) cât si juridice (supraveghere sedii de firma, birouri, depozite, hale etc.).

Atentie!

Prin instalare a unor sisteme de supraveghere video veti putea monitoriza continuu o locuinta, sediul sau depozitul firmei dumneavoastra, sau orice alta locatie de interes. Astfel, în cazul unor evenimente nedorite, identificarea rapida a suspectilor va fi facila.
Încheierea si/sau valoarea unor polite de asigurari pentru spatiile de interes, sau eliberarea primei de asigurare în urma unui eveniment pot fi conditionate de asigurator de existenta la locatie a unui sistem de supraveghere video, conectat direct la o firma de paza.


Site-ul COMOD.RO a fost infiintat la inceputul anului 2001, fiind printre primele magazine online de la noi din tara.

Articol in ziarul Capital de joi,12 iulie 2001:

Ziarul Capital

Chiar daca in ultimul timp foarte multi clienti sunt interesati in primul rand de pret, cererea de produse, servicii de calitate si respect fata de client a ramas constanta.

COMOD.RO ofera consiliere, livreaza rapid, acorda garantie si toate drepturile legale clientilor.

Incercam sa devenim un site-reper in piata online din Romania, un site serios indreptat catre nevoile clientului, construit din punctul de vedere al clientului.

De aceea, orice critica constructiva, orice neregula semnalata, orice sugestie de imbuntatire a relatiei site-client, va fi binevenita si recompensata!

 

Nu comercializam produse contrafacute sau de calitate indoielnica!

Incercam sa va oferim printre cele mai bune raporturi calitate, pret, servicii din piata.

Daca pretul nu e cel mai mic, cu siguranta veti avea alte avantaje la achizitionarea unui produs de la noi: transport gratuit pentru orice comanda peste 300 lei, rapiditate de livrare, garantie extinsa sau rezolvata imediat, cadouri surpriza,etc.

Daca totusi doriti sa cumparati dar nu v-am convins cu nimic, va rugam sa va adresati cu sugestii si propuneri la adresa: contact@comod.ro


Compania care administreaza site-ul:

S.C. SOF NET DISTRIBUTION S.R.L.

Cod unic de inregistrare: 32322209

Nr.registrul comertului: J40/12335/04.10.2013

Punct de lucru: Str. Baba Novac 17,sector 3 Bucuresti.