Camera supraveghere IP 2MP VEYO HCN-H23X6, IR 30 M

  • Pret:  155,00 RON 119,00 RON
  • TVA inclus


  • Oferta Speciala: Cumpara 4buc. la 109,00 RON/buc.

Camera supraveghere pentru exterior sau interior cu tehnologie IP si rezolutia de 1080P (2MP).

Aceasta CAMERA SUPRAVEGHERE IP 1080P poate si conectata la un NVR pentru vizualizarea si inregistrarea imaginilor sau poate fi accesata direct din browser de pe orice computer conectat la Internet .


Rezolutie Full HD

Rezolutia imaginii redate de aceasta camera este de 1920x1080 pixeli, ceea ce va asigura o imagine de foarte buna calitate.


Vizualizare chiar si in conditii de iluminare scazuta

Camera IP VEYO are in dotare 18 leduri infrarosu tip SMD, ceea ce va permite sa vizualizati si pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 30 m. Aceasta poate fi utilizata pentru supravegherea curtilor, fabricilor, magazinelor, spitalelor etc. Simplu, convenabil si in timp real.


Control de la distanta

Puteti monitoriza si controla camera din orice browser de Internet sau cu ajutorul software-ului CMS pentru windows, de oriunde din lume.


Caracteristici:

Senzor: 1/3,6" CMOS 2.1 MP, 1080P 

IR : 18 leduri SMD aprox. 30 m

Temperatura de functionare: -20 ... +60 grade

Lentila : 3,6 mm

Alimentare: 12 V / 1,5 A

Pentru alimentarea acestei camere trebuie sa se ia in considerare un alimentator de 12 V cu un minim 2 A. In functie de distanta dintre camera de supraveghere si alimentator, sursa de alimentare poate sa difere.


Atentie!

Pentru evitarea arderii componentelor sistemului (aparitia fenomenului bucla de masa) este bine ca alimentarea sa se faca din aceeasi priza pentru toate elementele sistemului de supraveghere (cazul ideal). Instalatia de curent trebuie sa aiba impamantare.

Nu conectati sau nu deconectati parti ale sistemului de supraveghere ( monitor, NVR, camere de supraveghere) cu alimentarea pornita.

Nu montati piciorul de metal al camerei de supraveghere direct pe suport metalic!

Garantie: 24 luni

Camere supraveghere
Infrarosu 20 - 30 m
Lentila camera 3,6 mm
Rezolutie 2 Mp (Full HD)
Tip camera IP

Spune-ţi parerea!

Logheaza-te pentru a putea adauga comentariu !

Produse asemanatoare