Camera IP WIFI interior 2MP cu audio HIKVISION DS-2CD2423F-IW

  • Pret:  299,00 RON
  • TVA inclus


Prezentare generala

Hikvision DS-2CD2423F-IW este o camera de retea tip cub cu suport, Wi-Fi pentru transmiterea wirless (fara fir), cu posibilitate de stocare pe card SD, si LED-uri IR infrarosu pentru înregistrare pe timp de noapte. Are un corp mic, usor de reglat, si este foarte utila pentru supravegherea apartamentelor sau birourilor de mici si medii.

Facand parte din familia de solutii IP Easy Hikivision de camere video si NVR, DS-2CD2423F-IW este construita pentru a fi simplu de instalat si de utilizat. Monitorizarea pe telefonul mobil mobil este posibila prin intermediul aplicatiei mobile Hivision a lui HIK-Connect, sau prin intermediul programului iVMS-4500, ceea ce face acesta camera de supraveghere perfect pentru utilizare, fie ca o camera de securitate de sine statatoare, fie ca parte a unui sistem de supraveghere mai mare.

Camera vine cu un microfon încorporat si suport pentru audio bidirectional, permitându-va sa auziti ce se inregistreaza si sa vorbiti pentru a fi auziti langa camera. Acest lucru este foarte util atunci când este utilizata ca un monitor pentru copii sau pentru a speria eventuali intrusi.

Camera de supraveghere DS-2CD2423F-IW 2.0 MP are si alimentare prin PoE, ceea ce înseamna ca este capabila sa fie alimentata prin utilizarea unui cablu de retea Cat5 standard sau cablu de retea Cat6 utilizat pentru a conecta camera la video recorder-ul de retea (NVR). Acest lucru economiseste costurile de instalare si de întretinere, precum si simplifica  mai mult procesul de instalare. Ea are, de asemenea, o gama dinamica larga 120dB (WDR), pentru a se asigura ca surprinde imagini de calitate mare chiar si în locuri puternic iluminate din spate, cum ar fi prin ferestre. IR-ul camerei este ideal pentru cele mai multe locatii de interior si va asigura securitate 24/7 chiar si pe intuneric total.

Rezolutie : 2MP
- Doua fluxuri video
- 120cB Wide Dynamic Range
- Reducerea zgomotului digital 3D
- Slot de card SD de pana la 128 Gb
- Microfon incorporat si difuzor, suport audio bidirectional
- Alimentare: DC12V & PoE (802.3af) (alimentatorul nu este inclus)
- DistantA IR: 10m
- Built-in Wi-Fi
- Monitorizarea prin mobil HIK-Connect sau iVMS-4500

Nu include alimentator!

Camere supraveghere
Infrarosu 5 - 10 m
Rezolutie 2 Mp (Full HD)
Tip camera Interior
Sisteme supraveghere
Rezolutie

Spune-ţi parerea!

Logheaza-te pentru a putea adauga comentariu !

Similar Products