Kit supraveghere video PNI House WiFi 400 NVR si 4 camere wireless, 1.0MP

  • Pret:  999,00 RON 899,00 RON
  • TVA inclus

Opţiuni disponibile


Comunicare fara fir

Puteti conecta camera la internet atat prin cablu cat si printr-o retea wireless. De asemenea, conectati camera la NVR tot printr-o conexiune fara fir. Distanta maxima de transmisie WiFi este de 50 m (in camp deschis).

4 camere de exterior

Kitul PNI House WiFi 400 contine o unitate de inregistrare (NVR) si 4 camere, ce pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior, ce va permit supravegherea casei sau firmei dumneavoastra de oriunde aveti o conexiune la internet.

NVR cu 8 canale

Cu NVR-ul din pachet aveti posibilitatea de a inregistra si reda imagini de la 8 camere de supraveghere video HD. Pentru inregistrarea imaginilor puteti monta in interiorul NVR-ului un HDD intern cu capacitate de pana la 4TB.

Inregistrare pe timp de noapte

Cele 4 camere sunt prevazute cu cate 36 leduri IR fiecare, dotare care va ofera o filmare de calitate pe timp de noapte, pana la 30 m.

Control prin internet

Acum puteti urmari in timp real imaginile preluate de PNI House WiFi 400. Adaugam si accesul complet la sistem care va permite: setari, vizualizare inregistrari, descarcare inregistrari etc. De asemenea, pentru o mai simpla configurare NVR-ul din kit poate fi accesat de pe internet fara a fi necesare configurari speciale in routerul dvs., prin conexiune P2P.

Pentru Android si iOS recomandam aplicatia GooLink Pro.

Inregistrare in timp real

Imaginile sunt inregistrate in timp real. Supravegherea se face prin intermediul unui monitor conectat la NVR prin interfata VGA sau HDMI.

Compatibilitate HDD

Odata cu evolutia sistemelor de supraveghere producatorii de HDD-uri (unitati de stocare) au creat solutii dedicate pentru acestea. Astfel, pentru o functionare la performante maxime si fara probleme a sistemelor de supraveghere PNI, recomandam utilizarea doar cu HDD-urile dedicate CCTV. Amintim aici WD Purple, WD RE, WD SE, modele cu fiabilitate, rezistenta si calitate garantate 24/7.

Specificatii

Caracterisitici generale

Rezolutie maxim 1280 x 960px@30fps
Altele 36 leduri IR, distanta IR maxim 30 m Lentile fixe 3.6 mm Control de la distanta de pe telefon Interfata retea: 1x10/100 Mbps RJ45 Unghi vizualizare: 75 grade

Caracteristici DVR

Compresie audio G.711
Compresie video H.264
Iesiri video 2 iesiri (VGA x 1, HDMI x 1)
Intrari video 8 x 960P / 8 x 720P
Actualizare firmware Da, prin USB
Conectivitate Wireless
Interfata retea RJ45, 10/100 Mbps
Numar canale 8 canale 960P
Temperatura functionare -30 ~ +60 grade C

Caracteristici camera

Consum 15 W (fara HDD)
Senzor imagine 1/4" CMOS 1.0MP,720P
Viteza shutter 1/5 - 1/20,000s

Altele

Accesorii incluse CD software Mouse USB 4 x alimentator camera 1 x alimentator NVR
Camere supraveghere
Infrarosu 20 - 30 m
Sisteme supraveghere
Nr. camere 4 camere
Rezolutie 1 Mp (HD)

Spune-ţi parerea!

Detii sau ai utilizat produsul? Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o impresie.