Despre Noi

Oferim sisteme de supraveghere video en gros și en detail: sisteme video de interior, exterior și IP, echipamente de înregistrare digitală DVR, NVR, accesorii sisteme de supraveghere etc, toate la cele mai avantjoase prețuri.

Vă puteți customiza propriile sisteme de supraveghere complete, care vor include camere de supraveghere, sisteme DVR / NVR, hard disc și conectica aferentă la prețuri imbatabile. Oferim consultanță gratuită telefonică în vederea configurării sistemului.

Complexitatea și configurația sistemului de supraveghere depinde de suprafața de monitorizat. Astfel, acestea pot fi dotate cu facilități de comandă de la distanță sau cu senzori de prezență sau mișcare.

Mai mult, aceleași sisteme de supraveghere video pot fi conectate și la un sistem de alarmare directă (prin linie telefonică fixă, GSM sau SMS) conectat la Poliție, la o firmă de pază sau la numărul personal de mobil.

Odată cu scăderea prețurilor la camere de supraveghere din ultimii ani, supravegherea spatiilor de interes a devenit accesibilă atât persoanelor fizice (supraveghere locuințe personale) cât și juridice (supraveghere sedii de firmă, birouri, depozite, hale etc.).

Atenție!

Prin instalare a unor sisteme de supraveghere video veți putea monitoriza continuu o locuința, sediul sau depozitul firmei dumneavoastră, sau orice altă locație de interes. Astfel, în cazul unor evenimente nedorite, identificarea rapidă a suspecților va fi facilă.
Încheierea și/sau valoarea unor polițe de asigurări pentru spațiile de interes, sau eliberarea primei de asigurare în urma unui eveniment pot fi condiționate de asigurator de existența la locație a unui sistem de supraveghere video, conectat direct la o firmă de pază.


Site-ul COMOD.RO a fost infiintat la inceputul anului 2001, fiind printre primele magazine online de la noi din tara.

Articol in ziarul Capital de joi,12 iulie 2001:

Ziarul Capital

Chiar daca in ultimul timp foarte multi clienti sunt interesati in primul rand de pret, cererea de produse, servicii de calitate si respect fata de client a ramas constanta.

COMOD.RO ofera consiliere, livreaza rapid, acorda garantie si toate drepturile legale clientilor.

Incercam sa devenim un site-reper in piata online din Romania, un site serios indreptat catre nevoile clientului, construit din punctul de vedere al clientului.

De aceea, orice critica constructiva, orice neregula semnalata, orice sugestie de imbuntatire a relatiei site-client, va fi binevenita si recompensata!

 

Nu comercializam produse contrafacute sau de calitate indoielnica!

Incercam sa va oferim printre cele mai bune raporturi calitate,pret,servicii din piata.

Daca pretul nu e cel mai mic, cu siguranta veti avea alte avantaje la achizitionarea unui produs de la noi:transport gratuit pentru orice comanda peste 300 lei, rapiditate de livrare, garantie extinsa sau rezolvata imediat, cadouri surpriza,etc.

Daca totusi doriti sa cumparati dar nu v-am convins cu nimic,va rugam sa va adresati cu sugestii si propuneri la adresa: contact@comod.ro


Compania care administreaza site-ul:

S.C. SOF NET DISTRIBUTION S.R.L.

Cod unic de inregistrare: 32322209

Nr.registrul comertului: J40/12335/04.10.2013

Punct de lucru: Str. Baba Novac 17,sector 3 Bucuresti.